Obertes les inscripcions per a la Passa de la Seu

Aquest dilluns comença el període d’inscripció de colles per a la tradicional Passa de la Festa Major de la Seu d’Urgell. La regidoria de Festes de l’Ajuntament urgellenc ha anunciat que els grups que hi vulguin prendre part i optar als premis poden fer el tràmit fins dijous de la setmana vinent, 23 d’agost.

La regidora de Festes de la Seu, Meritxell Planes, ha animat les colles a apuntar-se per “fer poble, fer festa i passar una bona estona” en un dels moments àlgids de la celebració. Un any més, hi ha tres premis per als millors muntatges. El primer premi és de 600€ en metàl·lic per a la millor colla. El segon consta d’entrades per als actes de pagament de la Festa Major; o bé, en el cas que sigui una colla infantil, entrades pel nou parc d’aventura Pirineus Outdoor. Finalment, el tercer premi és una excursió amb motos de neu a l’hivern a l’estació andorrana de Grandvalira.

La rua serà dissabte 25 d’agost des dels carrers de Llorenç Tomàs i Costa i de Mare Janer. La sortida serà a les 8 del vespre, si bé les colles ja estaran convocades a les 19.30h. Aquest any amenitzaran l’acte el grup de baticada d’Oliana, Batokatú.

La cercavila començarà amb els gegants de la Seu i les colles geganteres convidades d’arreu de Catalunya i Andorra, que sortiran a les 19.30h de la plaça les Monges. Tot el grup seguirà fins a la plaça dels Oms, on s’anunciarà el resultat del concurs just després del pregó, que enguany serà a càrrec d’Elvira Farràs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.