Obertes les inscripcions pel curs de director de lleure a la Seu

La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert les inscripcions per al curs de director de lleure que convoca l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU). Aquest curs s’emmarca en el programa Pack Lleure 2016 que engloba tota la formació en educació en el lleure que es porta a terme a la Seu i comarca.

Després de no convocar-se un curs de director de lleure des de l’any 2013, la regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, manifesta que “continuem apostant per formacions d’aquesta tipologia, ja que a la nostra ciutat i comarca estan plenes d’ofertes en el món del lleure, i representa una oportunitat per poder aprendre i entrar a treballar en aquest àmbit”.  

El curs de director d’activitats d’educació en el lleure consta de 320 hores distribuïdes en dos blocs: una etapa lectiva de 200 hores i una de pràctiques de 120 hores. Aquest curs està adreçat a totes aquelles persones majors de 18 anys interessades en la coordinació d’activitats d’educació en el lleure i compleixin els requisits d’accés al curs.

La superació d’aquest curs permet obtenir el diploma i el carnet de director/a d’activitats d’educció en el lleure infantil i juvenil que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya a proposta de les escoles d’educadors en el lleure infantil i juvenil.

El curs de director de lleure s’impartirà de l’1 al 10 de setembre, els dies 17, 18, 24 i 25 de setembre i els dies 1 i 2 d’octubre. Els horaris de les classes serà de nou del matí a dues del migdia, i de dos quarts de quatre de la tarda a dos quarts de vuit del vespre.

El preu de la inscripció del curs és de tres quotes de 120 euros cadascuna. Per formalitzar la inscripció i obtenir més informació cal dirigir-se presencialment a l’OJAU, trucant al 973 355 608, per WhatsApp al 607 866 902 o a través del correu electrònic alturgell@oficinajove.cat

Els aspirants a prendre part en aquest curs de director de lleure cal que tinguin fets els 18 anys i, a més a més, tenir el carnet de monitor/a de lleure, o bé,  disposar d’una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil o primària, educció social, pedagoga, psicologia o CAFE (Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport); cicle formatiu d’integració social o Educació infantil; estar en possessió del títol de Màster de formació del professorat; i tenir experiència acreditable en el lleure educatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.