La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament d ela Seu d’Urgell ha obert les inscripcions per al casal d’estiu municipal, i restaran obertes fins a esgotar totes les places. Les inscripcions es poden fer tant de manera telemàtica com presencials.

Per accedir a les sol·licituds online cal anar a la pàgina d’inici del web municipal www.laseu.cat i entrar a l’apartat de tràmits i serveis online o bé clicant al link de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) que es pot trobar a la pàgina d’inici d’aquest web.

El casal d’estiu de la Seu torna a oferir la possibilitat de fer torns setmanals al llarg dels mesos de juliol i agost. Recordem que aquesta possibilitat es va iniciar l’estiu de l’any passat, obtenint una bona acceptació per part de les famílies urgellenques.

Enguany els torns són: del 2 al 6 de juliol; del 9 al 13 de juliol; del 16 al 20 de juliol; del 23 al 27 de juliol; del 30 de juliol al 3 d’agost; del 6 a l’10 d’agost; del 13 al 17 d’agost; i del 20 al 24 d’agost.

El casal d’estiu segueix, però, oferint la possibilitat que les famílies puguin triat l’opció de torns quinzenals, que seran del 2 al 13 de juliol; del 16 al 27 de juliol; del 30 de juliol al 10 d’agost; i del 13 al 24 d’agost. 

‘1, 2 3, ja!’

‘1, 2, 3, ja!’ és el lema de la programació del casal d’estiu municipal 2018 que se centrarà en el joc a través d’activitats lúdiques, cooperatives i educatives, tot dirigit per una directora de lleure, una coordinadora i un equip de monitors i monitores i premonitors en pràctiques i voluntariat.

En aquest casal d’estiu, els nens i les nenes de la Seu d’Urgell gaudiran d’un bon grapat de propostes per gaudir de l’estiu jugant, fent esport i lleure, tot potenciant el joc en el sentit més ampli i transmetent els valors humans.

Entre d’altres activitats, els infants practicaran jocs de taula, piragües, jocs tradicionals amb la gent gran, jocs de taula amb l’Associació ALLAU, piscina, visita a exposicions i instal·lacions culturals, excursions, acampades, tallers de manualitats, jocs cooperatius, passejades amb barca pel Parc del Segre, curses d’orientació, un escape room i tallers de xapes.

Val a dir que el casal d’estiu municipal també compta amb el suport d’entitats i associacions de la Seu d’Urgell. En aquest sentit, la regidora de Joventut i Infància de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, explica que “cada any anem introduint canvis al casal per tal de sumar un punt més de qualitat any rere any. Aquest any fomentem la participació amb entitats, clubs, associacions i comerços de la ciutat perquè volem que sigui un casal on hi participi el màxim de persones possible, volem treure el màxim de suc al municipi i a la natura que ens envolta”.

Horaris

Recordem que el casal d’estiu municipal es desenvolupa a l’escola Pau Claris de la Seu, de dilluns a divendres, de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Com cada estiu també hi ha l’opció de menjador fins a les tres de la tarda. S’ofereix un servei de recollida matinal que serà de  tres quarts de vuit a nou matí.

Preus

El preu de cada torn setmanal és de 34€. El menjador té un import de 34,07€ per torn (7€/dia), mentre que l’acolliment matinal costa 6,60€ al torn setmanal.

Pel que fa a la quinzena, el preu de cada torn quinzenal és de 61,88€. El menjador té un import de 62€ per torn (7€/dia), mentre que l’acolliment matinal costa 12€ al torn.       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada