Foto Eduard Comellas

Fins el dia 3 de maig es poden fer les inscripcions per a poder participar en la Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu d’Urgell i Andorra 2018que enguany tindrà lloc el dimecres 9 de juny al Palau Municipal d’Esports de la capital alturgellenca. La diada s’iniciarà a dos quarts de deu del matí amb un acte de benvinguda per part dels alumnes del Consell Municipal d’Infants de la Seu d’Urgell.

La jornada seguirà a les deu del matí amb una exhibició de gimnàstica de manteniment a càrrec dels padrins i padrines participants en la diada. Les persones que hi vulguin participar ho podran fer amb el seu monitor habitual. Tot seguit, hi haurà un esmorzar per a tots els i les participants a la jornada esportiva.

Activitats esportives

Com en cada edició, la diada també ofereix la possibilitat d’inscriure’s a les activitats esportives organitzades per l’ocasió com són un taller de ritmes, ioga i marxa nòrdica.  

Els participants de la Diada Esportiva es podran apuntar al bloc 1 de gimnàstica amb el seu monitor habitual i, si així ho desitgen, a una de les activitats esportives del bloc 2 i a una de les activitats del bloc 3. En funció de les inscripcions i de les places disponibles, l’organització repartirà els participants per tal que els grups estiguin equilibrats. El bloc 2 s’iniciarà a dos quarts de dotze del migdia, mentre que el bloc 3 ho farà a dos quarts d’una.

Dinar de germanor

També com en cada diada se celebrarà un dinar de germanor a les dues del migdia que tindrà lloc a la pista polivalent de la zona esportiva de la Seu d’Urgell. Les persones que hi vulguin assistir caldrà que facin la seva inscripció i pagament (16 euros) al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, situat a la primera planta del centre cívic El Passeig de la Seu d’Urgell.

La Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu-Andorra 2018 es clourà a dos quarts de cinc de la tarda.   

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada