El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ha obert la votació popular perquè la ciutadania participi, fins el proper 19 de gener, en el procés de selecció del cartell del festival per a l’edició del 2017. D’aquesta manera, qui ho vulgui podrà escollir les tres millors propostes, que se sumaran a les tres que elegirà un comitè tècnic format per l’Associació FeMAP i representants dels municipis participants en aquesta nova edició.

De les sis propostes finals de cartell, que s’anunciaran el proper 20 de gener, un jurat d’especialistes decidirà el cartell guanyador, tenint en compte criteris d’originalitat, composició, impacte visual, claredat del missatge i ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i la seva iconografia. El premi serà de 2.000 euros, i el cartell guanyador es farà públic el 26 de gener.

Per votar, cal entrar a http://www.femap.cat/votacions i triar fins a un màxim de tres cartells diferents. En aquest cas, no es pot concedir més d’un vot a un mateix cartell.
Amb aquest concurs, el FeMAP busca estimular la creativitat i la participació dels artistes pirinencs, així com fomentar la difusió de la seva obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada