Oberta la reserva de places per a la segona edició del Vibliosons d’Encamp

Amb  motiu del Dia Internacional de la Música, la Biblioteca Comunal d’Encamp organitza Vibliosons, un tast de vins que anirà acompanyat de composicions inèdites compostes a partir de les sensacions que evoquen el tast d’una ampolla de vi.

Per aquesta segona edició, els vins escollits per al tast seran l’Escol i el Torb de Borda Sabaté de Sant Julià de Lòria. L’Escol és un vi monovarietal de Riesling, tant generós com enèrgic. Té una frescor, una mineralitat i una acidesa que sedueixen els sentits. Pel que fa al Torb, és un vi negre singular, amb identitat pròpia, una sorprenent potència aromàtica i una especial energia renovadora que és la viva imatge del terrer. Les varietats del Torb són Cornalin, Syrah i Merlot.

Complementaran la vetllada els músics andorrans Jordi Barceló, al piano, i la violoncel·lista Carolina Bartumeu, que han preparat peces inèdites per acompanyar el tast dels vins intentant crear un instant màgic.

L’activitat és gratuïta i està adreçada a majors de 18 anys. L’aforament està limitat a 25 assistents. Per poder realitzar l’activitat s’ha de fer reserva de plaça trucant a la Biblioteca Comunal d’Encamp al 732 704.