vine-seuL’Ajuntament de la Seu d’Urgell fa una crida a la participació dels urgellencs i les urgellenques de totes les edats per confeccionar el primer videoclip dedicat a la ciutat i que s’estrenarà durant els actes de la Festa Major 2014.

Concretament es proposa fer un videoclip de la cançó “Vine a la Seu” que es pot escoltar a http://vinea.laseu.cat i que ha estat composada per l’artista Patxi Leiva.

Per participar-hi cal enviar un vídeo de 6 segons a http://vinea.laseu.cat on es pot sortir amb la colla d’amics, família o a nivell particular, ballant la cançó i fent playback, però sobretot que la imatge tingui com a rerefons un lloc emblemàtic de la Seu d’Urgell o realitzant alguna activitat tradicional tal i com ens parla la lletra de la pròpia cançó. La data límit per enviar la gravació és el 14 d’agost.

El videoclip, format per totes les gravacions enviades es presentarà a la Plaça dels Oms el dissabte 30 d’agost, just després de la lectura del pregó de Festa Major.

La regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Meritxell Planes, ha volgut remarcar que amb la confecció d’aquest videoclip de la ciutat “volem continuar reforçant la participació ciutadana, així com de les entitats i grups de la Seu, i alhora que els urgellencs es facin seva la cançó”.

Premi per als participants

La participació per fer entre tots aquest videoclip de la ciutat té premi: entre tots els vídeos enviats es sortejaran 10 lots d’entrades per assistir al Teatre de Festa Major ‘Iaia!’ amb Montserrat Carulla(http://www.fmlaseu.cat/2014/cultura/2839) que tindrà lloc el dijous 28 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada