La UNED obre fins al 28 d’octubre la matrícula als cursos d’accés a la universitat per a persones majors de 25 i 45 anys. La superació de les proves és equivalent a l’obtenció del títol de Batxillerat (en cas que es disposi de l’ESO, una FP de primer grau o s’hagi superat almenys 15 crèdits ECTS d’estudis universitaris).

Els exàmens per a majors de 25 anys atorguen el passi als estudis universitaris propis de la UNED, tot i que també serveixen per accedir a d’altres centres universitaris, respectant els seus criteris d’admissió. En relació amb els majors de 45 anys, l’accés s’obté només per a les carreres de la UNED.

D’altra banda, les persones majors de 40 anys que puguin acreditar una determinada experiència professional o laboral també poden accedir a cursar exclusivament un dels Graus de la UNED, seguint el procediment establert per la Universitat.

La prova d’accés compta amb dues fases, en què s’han de passar cinc examens de matèries troncals i específiques. També hi ha l’opció de dur a terme els estudis de forma lliure, sense suport acadèmic ni proves d’avaluació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada