Oberta la convocatòria per participar en el XII Concurs d’embelliment floral d’Encamp

El Comú dʼEncamp ha obert aquest dimecres la convocatòria de la dotzena edició del Concurs dʼembelliment floral amb la voluntat de motivar tothom perquè engalani les seves façanes a través de les flors. Les persones que hi vulguin participar hauran de lliurar el formulari omplert al servei de tràmits del Comú d’Encamp o a l’oficina del Pas de la Casa abans del 29 de juny del 2018 i ornamentar els balcons o zones enjardinades.

Des de l’organització del concurs demanen que les decoracions florals siguin visibles des de la via pública perquè així el jurat les pugui puntuar en funció de la varietat de flors, la seva composició, la cura dels testos i l’adequació de l’entorn.

En el concurs hi ha quatre categories; xalets i edificis, apartaments i pisos, hotels i residències i comerços. Els tres primers classificats en les categories de xalets i edificis, i hotels i residències tindran un premi de 500 euros, 250 euros i 150 euros, respectivament. D’altra banda, en la categoria d’apartaments i pisos i comerços els premis seran de 250 euros, 125 euros i 75 euros. A més, a tots els participants se’ls regalarà una bossa amb llavors.

El jurat dʼaquesta edició estarà constituït per la directora dʼHigiene, Medi Ambient I Agricultura del Comú dʼEncamp, lʼencarregat de parcs i jardins comunal, un membre de lʼAssociació dʼEmpreses dʼEncamp, un membre de lʼAssociació de la Gent Gran dʼEncamp i un tècnic de jardins.

Lʼacte de lliurament de premis tindrà lloc durant la tardor del 2018 al Comú dʼEncamp.