Oberta la convocatòria dels Premis Literaris Homilies d’Organyà

Premis Literaris Homilies d'Organyà
Premis Literaris Homilies d’Organyà

Els Premis Literaris Homilies d’Organyà acaben d’obrir la convocatòria per a la presentació d’originals. El termini per a participar en el certamen finalitzarà el pròxim dia 5 de maig i l’acte de lliurament de premis tindrà lloc el 31 d’agost, en el marc de la 28a edició de la Fira del Llibre del Pirineu.

Com a novetat, la majoria de guardons del cartell de premis augmenten enguany la seva dotació. Així, el premi principal, el Pirineu de narració literària, dotat per l’Ajuntament d’Organyà, passa del 2.200 al 2.500 euros, mentre que el finalista rebrà 1.400 euros en lloc dels 1.100 dels darrers anys. Els premis Josep Grau i Colell de poesia, Alt Urgell de joves autors, Germans Espar i Tressens de relats viscuts i Lletres de Dones de relats passen de 600 a 700 euros.

Dels Premis Homilies d’Organyà també en formen part el premi Mort Qui T’ha Mort?, de relat negre, convocat i dotat pel Govern d’Andorra, amb 1.500 euros de premi per a l’obra guanyadora. Igualment s’ha convocat el premi Narieda de redacció infantil per a alumnes de primària de la Zona Escolar Rural (ZER) del mateix nom i que comprèn les escoles públiques d’Organyà, Coll de Nargó i Peramola. En els guardons també s’inclou el Premi Mossèn Albert Vives a la trajectòria periodística, que atorga la delegació d’Òmnium Cultural a l’Alt Urgell.

Les bases dels Premis Literaris Homilies d’Organyà es poden consultar a la web de l’Ajuntament d’Organyà.

TOTES LES NOTÍCIES