L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca ha obert la convocatòria pels ajuts per a alumnes universitaris de l’Alt Pirineu i Aran i Solsonès matriculats pel curs 2013-2014. El termini per sol·licitar aquest ajut és el 16 de juny de 2014.

Els alumnes empadronats a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran i el Solsonès matriculats en universitats del sistema universitari català per al curs acadèmic 2013-14 poden sol·licitar aquest ajut de mobilitat.

En queden exclosos els alumnes que ja tinguin una titulació universitària superior o estiguin en expedició de títol de màster, llicenciat, enginyer o arquitecte o equivalent; alumnes de màster, tercer cicle, postgraus, així com persones amb independència familiar i econòmica de la unitat familiar.

Els criteris bàsics per accedir a aquest ajut són:

  • Residir en una de les comarques citades, com a mínim, des de l’1 de gener de 2011, acreditant-ho amb un certificat municipal de convivència que podeu sol·licitar a l’Oficina Jove Alt Urgell.
  • Estar matriculats en una Universitat del sistema universitari Català pel curs 2013-14: mínim de 60 crèdits anuals grau o 55 resta estudis; o 30 crèdits semestrals grau o 27,5 resta estudis.

A més a més, cal complir requisits de llindars de renda familiar i de patrimoni que marca els ajuts i altres criteris acadèmics. L’import màxim d’ajut serà de 2.000 euros.

La sol·licitud es fa a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya: http://www.gencat.cat/ovt

Es pot trametre la sol·licitud per via electrònica. Per qualsevol dubte en aquest procés es pot accedir a l’Oficina Jove Alt Urgell de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, de dimarts a dijous de 16.30 a les19 hores, per correu electrònic alturgell@oficinajove.cat i al telèfon 973 355 608.

Per altra banda, també s’ha obert la convocatòria d’ajuts per alumnes universitaris en centres adscrits. El termini per sol·licitar aquest ajut també és el 16 de juny de 2014.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada