Oberta la convocatòria als premis ‘Actors Dinàmics 2012’ de la CTP

La convocatòria als premis Actors Dinàmics 2012 de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), que tenen l’objectiu de fomentar les iniciatives de cooperació que contribueixen al desenvolupament, al reconeixement o a la valorització dels seus territoris, ja és oberta i es perllongarà fins el pròxim 31 de juliol.

A aquesta iniciativa pot participar tota persona física o jurídica, pública o privada, establerta al territori de la Comunitat de Treball dels Pirineus, l’activitat del qual, el compromís i l’obra creadora tinguin una veritable repercussió en la comunitat. El premi valora així els actors dinàmics que aposten pel futur dels seus projectes.

Andorra forma part de la CTP des de la mateixa creació de l’organisme, l’any 1983, i amb la reconversió de l’organisme en Consorci al 2005 el Principat va assumir funcions d’observador. El passat 6 de juliol, el Govern va aprovar el projecte de Conveni d’adhesió de l’Organisme andorrà de Cooperació Transfronterera al Consorci de la CTP, després que el febrer del 2010 Andorra, França i Espanya signessin el protocol que facultava al Prinicipat a la creació de l’Organisme Andorrà de Cooperació Transfronterera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.