Fins al 7 de juny es poden presentar els treballs per participar en el concurs ‘Contes que compten’. El certamen literari, que organitza la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell i RàdioSeu, arriba enguany a la cinquena edició.

Com en els darrers anys, el concurs estableix cinc categories segons l’edat dels autors: dels 10 als 11 anys (categoria A), dels 12 als 13 anys (categoria B); dels 14 als 15 anys (categoria C); dels 16 als 17 anys (categoria D), i a partir dels 18 anys (categoria E).

‘Contes que compten’ és un concurs de contes dirigits al públic infantil, escrits en català i de temàtica lliure. Els treballs han de ser inèdits i s’han de fer arribar a la Biblioteca de Sant Agustí o les instal·lacions de RàdioSeu, a Castellciutat. El jurat atorgarà dos premis per a cada categoria i els accèssits que consideri convenients.

Relació de premis

Categoria A: 100 euros gentilesa de Fustes Grau, una entrada doble de Cinemes Guiu, un obsequi i un lot de llibres.

Categoria B: 100 euros gentilesa de Ferreteria Júlia, 50 euros gentisesa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, una entrada doble de Cinemes Guiu, un obsequi i un lot de llibres.

Categoria C: 100 euros gentilesa de Mútua Comarcal, un e-book gentilesa del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya, un obsequi i un lot de llibres.

Categoria D: 200 euros gentilesa de ‘La Caixa’, 50 euros gentilesa de l’Ajuntament de la Seu, una entrada doble de Cinemes Guiu i un lot de llibres.

Categoria E: 200 euros gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, 100 euros gentilesa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, una entrada doble per al Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) gentilesa de l’Ajuntament de la Seu, un obsequi i un lot de llibres.

El lliurament de premis es farà en el marc de l’aniversari de la Biblioteca de Sant Agustí, concretament el 29 de juny a les 11 del matí.

Col·laboradors i patrocinadors del concurs literari

En la realització del concurs hi col·labora el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Llibreria Patalín.

Els patrocinadors del concurs són Cinemes Guiu, Ferreteria Júlia, Grau i Grau S.L., la Mútua Comarcal de la Seu d’Urgell i ‘La Caixa’.

L’organització del certamen literari també agraeix la implicació de Llibreria Cortés, Llibreria Diensa, Llibreria Ex-Libris, Llibreria Fiord, de la Llibreria Purgimon, Llibreria Salvat, Banc Santander-BBVA, Banc Sabadell i la Central de Biblioteques de Lleida del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Jurat

El jurat del certamen està format per Isidre Domenjó, tècnic de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Urgell; Lourdes Esteve, directora de la Biblioteca de Sant Agustí; Lluís Obiols, llibreter; Marta Pujantell, directora de RàdioSeu; Isabel Rodríguez, del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya; Montse Rollán, una de les impulsores del concurs; i Gemma Sampons, bibliotecària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada