ull-nuL’Associació Carnet Jove Andorra i l’Associació Ull Nu obren el termini per presentar les candidatures per formar part del jurat del Festival Ull Nu 2017- Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, que celebra la seva cinquena edició al febrer. El jove seleccionat se sumarà als membres del jurat oficial, encarregats de valorar els curtmetratges a concurs.

La iniciativa vol ajudar els joves a desenvolupar les seves inquietuds vinculades al món audiovisual a través de la participació directa com a membre del jurat d’un festival. La creació d’aquesta figura també suposa un reconeixement i una representació del públic més jove i el més fidel al Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus.

Els joves candidats hauran d’omplir un formulari disponible al web www.carnetjove.ad i presentar el CV. La documentació s’haurà de presentar abans del 3 de gener mitjançant correu electrònic a contacte@carnetjove.ad o a l’oficina del Carnet Jove Andorra.

Una comissió formada per representants de l’Associació Ull Nu i de l’Associació Carnet Jove Andorra seleccionaran el membre jove del jurat.

En Tomàs Forné, en Daniel Arellano, la Laura Martos i la Raquel Vidosa ja han format part del jurat en anteriors edicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada