Seguint el calendari previst per al projecte de l’edifici multifuncional Els Arcs, el comú de la Massana té obert un concurs públic per a les obres de construcció de l’edifici. Es tracta de la primera fase, durant la qual es construirà la coberta, els tancaments i els espais comuns. Recordem que a la planta baixa de l’edifici s’hi ubicarà el centre d’Atenció Primària.

D’altra banda, tres plantes estaran destinades al nou centre tecnològic de desenvolupament de noves empreses, que serà gestionat per Andorra Telecom, arran d’un conveni signat la setmana passada. L’edifici els Arcs també acollirà, en un futur, el centre jove, Punt 400, i una part del centre d’esplai, a més d’una gran sala polivalent. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins el 6 de juny.

El comú de la Massana també ha convocat un concurs nacional, amb caràcter d’urgència, per les obres de millora i renovació del col·lector secundari d’aigües residuals del riu dels Cortals d’Anyós. Es tracta de la segona fase d’aquest projecte, iniciat l’any passat i emmarcat dins la campanya de millorar de les xarxes de clavegueram. En aquest cas, les ofertes es poden presentar fins el 23 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada