Obert el concurs per dissenyar el cartell del FeMAP 2017

femapEl  Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) convoca, per quart any consecutiu, el concurs de cartells a través del seu web per escollir la imatge de la seva setena edició.

Amb aquest concurs, el FeMAP vol estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs i fomentar la difusió de la seva obra. Com cada any, només hi poden participar creadors dels municipis que formen part del festival. Aquests són Alp, Avià, Bagà, Berga, Bossòst, Bourg-Madame, Estamariu, Fontanals, Guàrdia de Noguera, Guardiola de Berguedà, Lladorre, Llanars, Llívia, Organyà, La Pobla de Segur, Puigcerdà, Riner, Ripoll, Salàs de Pallars, Sant Joan de les Abadesses, La Seu d’Urgell, Sort, La Torre de Capdella, Tremp, Urús, Vall de Boí, Vilaller, els quatre municipis de les Valls d’Àneu i qualsevol de les parròquies d’Andorra

El concurs tindrà dues fases. A la primera s’escolliran 6 propostes finalistes, 3 per votació popular al web del FeMAP i 3 per decisió d’un comitè tècnic format per l’Associació FeMAP i representants dels municipis participants a l’edició 2017. A la fase final un jurat d’especialistes decidirà el cartell guanyador, tenint en compte criteris d’originalitat, composició, impacte visual, la claredat del missatge i ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i la seva iconografia. El premi serà de 2.000 euros.

L’any passat es van presentar un total de 32 propostes de creadors dels municipis participants. El guanyador va ser el dissenyador David Casasayas amb el cartell “Violí del Pirineu”.

Les propostes es poden presentar des d’aquest dijous 1 de desembre fins el 30 de desembre.
Les bases del certamen es poden consultar al web del FeMAP www.femap.cat/concurs-de-cartells, i el termini per a la presentació acaba el dia 30 de desembre.

Imatge: cartell guanyador de la darrera edició