Obert el concurs nacional per habilitar la Casa Pairal al restaurant de la plaça del Poble

Tal com publica aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), el Comú d’Andorra la Vella ha obert el concurs nacional per adjudicar els treballs de construcció de la Casa Pairal a la primera planta del bar-restaurant de la Plaça del Poble. A partir d’aquest dijous tots els interessats poden anar al Comú a retirar el plec de bases, i les ofertes s’hauran de presentar abans del 26 de maig.

El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) ha obert aquest dimecres la convocatòria del concurs nacional per adjudicar els treballs de construcció de la Casa Pairal. La instal·lació s’habilitarà a la primera planta del bar-restaurant de la plaça del Poble. S’han pressupostat al voltant de 120.000 euros per a la nova Casa Pairal, que guanyarà en llum natural i en accessibilitat.

L’actual ubicació, a la planta baixa de l’edifici comunal de la plaça Lídia Armengol, no convencia els padrins per la manca de llum i ventilació. Ja feia temps que reivindicaven una nova instal·lació. Aquesta serà una realitat a finals del proper estiu.

Totes les persones interessades a participar en el concurs, informa el BOPA, poden retirar el plec de bases al Comú a partir d’aquest dijous. Les ofertes hauran de ser presentades abans del 26 de maig.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.