digital-valleyLa gran majoria d’empreses estan d’acord que el pas al núvol ha reduït colls d’ampolla en les seves operacions, ha augmentat la seva agilitat i s’han reduït costos. El cloud computing s’ha convertit en una eina amb la qual pimes, professionals i emprenedors poden estalviar diners i veure augmentada la seva competitivitat.

Davant de les noves necessitats que presenten les empreses, sobretot les que  gasten una mitjana de més de 500 euros al mes en serveis de hosting i que requereixen gran capacitat de rendiment i predictibilitat, neix Digital Valley. La tecnològica posa a disposició dels clients un ventall de serveis entre els quals destaca el cloud dedicat, que és un tipus de cloud on els recursos de hardware no es comparteixen amb altres usuaris però segueix estant en el núvol.

La tecnològica, que va invertir prop de 400.000 euros per al cloud dedicat, es distingeix per oferir serveis de cloud hosting d’alt rendiment, a un preu imbatible i amb un suport tècnic altament especialitzat.

“El cloud dedicat és perfecte per consolidar servidors, escalar amb facilitat i mantenir el nivell de rendiment que poden obtenir amb servidors dedicats però a un preu més econòmic i amb els avantatges del cloud computing. Per això diem que en núvol dedicat eliminem els desavantatges del cloud públic i mantenim els seus beneficis: més estabilitat, flexibilitat, privacitat i personalització”, afegeix Oscar Montero, CEO de Digital Valley.

Digital Valley sorgeix en 1998 com una de les empreses pioneres a Espanya en el sector de l’allotjament web. La seva cartera de serveis s’ha centrat en servidors dedicats, servidors virtuals (VPS) d’alt rendiment, cloud hosting, clústers d’alta disponibilitat i registre de dominis. En els dos últims anys s’ha enfocat en crear solucions especialitzades de hosting perquè els desenvolupadors, agències, startups, emprenedors i revenedors puguin crear infraestructures web escalables i d’alt rendiment a un preu econòmic.

L’empresa, que compta amb gran capacitat de creixement amb data centers a Madrid, Amsterdam, Alacant i València, manté a més acords amb Red Hat. NetApp, HP, Parallels, i Microsoft, entre d’altres. Digital Valley ha estat sempre una impresa innovadora gràcies a l’adopció dels models de codi obert i l’agilitat d’una empresa petita però àgil i servicial.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada