iaemEl dimecres 9 de setembre s’iniciarà el curs 2015-2016 de l’Institut de Música d’Andorra la Vella, amb les classes de “Grau elemental”, dirigides a alumnes de 8 a 11 anys d’edat, “Grau mitjà”, per a noies i nois de 12 a 18 anys i “Adults”, adreçades a persones de més de 16 anys. El “Grau elemental” inclou formació en Llenguatge musical, Cant coral, Conjunt instrumental i classes individuals d’Instrument, amb l’opció d’iniciar-se a l’Orquestra Infantil, al Grup de Vent i al Grup de Saxos. Durant els 6 cursos del “Grau mitjà”, els alumnes hi adquireixen coneixements de les formes i la informàtica musicals, de la història de la música i d’harmonia.

En els cursos de la línia educativa d’”Adults”, hi ha assignatures de Llenguatge musical, Percepció auditiva, Cultura musical i Instrument, per aprendre i estudiar la música, tan sols per gaudir-la, amb la possibilitat de fer música de cambra amb els companys de classe.

L’Institut de Música és el centre educatiu de referència, amb una trajectòria de 35 anys. El cos docent compta amb 22 professors, que ofereixen un aprenentatge musical de qualitat. En un espai de 1.000 m2, l’Institut de Música d’Andorra la Vella encabeix 22 aules i 2 sales d’orquestra i cant coral, i una biblioteca. Acull anyalment uns 350 alumnes i s’hi pot estudiar piano, guitarra, violoncel, flauta travessera, violí, saxofon, viola, clarinet, acordió i trompeta.

Novetats del Curs

Durant el curs 2015-2016, s’oferirà excepcionalment un curs de Sensibilització musical obert a infants a partir dels 4 anys d’edat, per satisfer les demandes d’alguns pares que així ho havien demanat. Els inscrits al “Grau elemental” també podran cursar l’aprenentatge de dos instruments, alhora. Una opció “d’instrument secundari” que només es proposava fins ara als alumnes de “Grau mitjà”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada