Des del juny del 2013 Andorra Telecom està comercialitzant forfets de dades per als clients de les targetes de prepagament de telefonia mòbil, Mobiland Clic. A partir d’avui dilluns 31 de març s’activen unes millores destinades a cobrir les necessitats dels usuaris habituals i fer un producte més atractiu.

 Les novetats:

Els forfets de dades per a la Mobiland Clic quedarà de la següent manera:

 mobiland

Es modifica el forfet de 250 MB, que fins ara tenia una durada de 24h i ara passa a 48h i s’afegeix un nou forfet de 500MB, per 5€ i amb una durada de 7 dies.

 El Mercat:

Actualment existeixen uns 18.000 clients de Mobiland Clic, dels quals un 6% fa ús dels forfets de dades actuals. D’aquests un 90% utilitza el forfet de 50MB.

 La distribució

Els forfets de dades es poden adquirir enviant un SMS als números 101, 102 o 103 si es vol adquirir el forfet de 50MB, 250MB o 500MB respectivament

 

 

1 comentari

  1. Malament… Un forfait com Orange, tarifa delfín, 1gb/1 mes=12€ … Jo pagaria els 20€ per un mes, amb tal de no estar enviant els sms i es renovaria automàticament sempre que hi hagués saldo (com fa orange, que a sobre t’avisa quan et queden poques dades o quan estan a punt de acabar els 30 dies)… Una semana es poc, sincerament. Posseu 1 mes/2gb/15€… La gent comprarà una targeta de recàrrega i tornarà a tenir internet… Més clients assegurat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada