Novetats als forfets de dades de la Mobiland Clic

Des del juny del 2013 Andorra Telecom està comercialitzant forfets de dades per als clients de les targetes de prepagament de telefonia mòbil, Mobiland Clic. A partir d’avui dilluns 31 de març s’activen unes millores destinades a cobrir les necessitats dels usuaris habituals i fer un producte més atractiu.

 Les novetats:

Els forfets de dades per a la Mobiland Clic quedarà de la següent manera:

 mobiland

Es modifica el forfet de 250 MB, que fins ara tenia una durada de 24h i ara passa a 48h i s’afegeix un nou forfet de 500MB, per 5€ i amb una durada de 7 dies.

 El Mercat:

Actualment existeixen uns 18.000 clients de Mobiland Clic, dels quals un 6% fa ús dels forfets de dades actuals. D’aquests un 90% utilitza el forfet de 50MB.

 La distribució

Els forfets de dades es poden adquirir enviant un SMS als números 101, 102 o 103 si es vol adquirir el forfet de 50MB, 250MB o 500MB respectivament

 

 

1 comentari

  1. Malament… Un forfait com Orange, tarifa delfín, 1gb/1 mes=12€ … Jo pagaria els 20€ per un mes, amb tal de no estar enviant els sms i es renovaria automàticament sempre que hi hagués saldo (com fa orange, que a sobre t’avisa quan et queden poques dades o quan estan a punt de acabar els 30 dies)… Una semana es poc, sincerament. Posseu 1 mes/2gb/15€… La gent comprarà una targeta de recàrrega i tornarà a tenir internet… Més clients assegurat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.