Novetats a la 26a edició dels Pastorets: I si guanya el dimoni?

Els Pastorets presentaran en aquesta edició algunes novetats destacades en el guió. Aquest any les audicions per participar-hi es faran el 17 i el 21 d’aquest mes. Juanma Casero repeteix com a director en la que serà la 26 edició de la representació del clàssic nadalenc.

La història és sempre la mateixa, però en aquesta edició Els Pastorets reinterpreten alguns passatges. De fet, el director Juanma Casero es planteja una pregunta: com es desenvoluparia tot si finalment fos el dimoni qui sortís guanyador de la guerra contra Lluquet i Farigola? “Els que fan l’infern volen guanyar” i d’aquí va sorgir la idea.

L’obra es representarà els 26 i 28 de desembre i el 4 i 6 de gener, a un preu únic de 10 euros. Casero repeteix per tercer any com a director i sempre ha apostat per introduir-hi novetats.

Considera que la història és vigent com el primer dia i per això situa alguns personatges en un context més contemporani “pensant com està ara el món i fent de Lluquet i Farigola dos joves molt reivindicatius”.

Els interessats a participar-hi poden acudir a les audicions que es faran el 17 i el 21 d’aquest mes, amb l’únic requisit de tenir més de 5 anys.

Més de 150 voluntaris col·laboraren per fer que Els Pastorets arribin, una edició mes i ja en seran 26, a l’auditori Claror de Sant Julià.