L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell oferirà els dissabtes a la tarda, aquest mes de de juliol, la ruta del formatge i la visita de La Seu Medieval.

L’objectiu és donar dinamisme a l’eix comercial de la ciutat, al temps que es dóna a conèixer el patrimoni local.

La proposta tindrà cada dissabte els mateixos horaris: a les 5 de la tarda, els participants podran fer la Ruta del Formatge, que explica la història del nostre territori a través del formatge, visitant les diferents exposicions ubicades al Museu de la Ciutat, i valorar la importància que ha tingut i encara té aquest producte en l’economia, la societat i el paisatge de la Seu. La ruta finalitza amb un tast de productes de la Cooperativa Cadí.

Tot seguit, a les 19.30 hores i també des de l’Espai Ermengol, es farà una altra visita guiada, en aquest cas per La Seu Medieval. La primera part consisteix en la  projecció de l’audiovisual que s’ha produït en el marc del projecte per valoritzar i donar a conèixer el centre històric de la ciutat. A continuació, es farà un recorregut pels diferents puntsde més interès històric de la capital de l’Alt Urgell.

Tota la informació sobre aquest projecte es pot veure al web www.laseumedieval.com.

Ambdues visites tenen un cost de 2€ per persona, i aniran a càrrec de la guia patrimonial Pilar Aláez Gil. Es faran els dies 2, 9, 16, 23 i 30 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada