El Comú de la Massana ha dissenyat una àmplia oferta d’estiu per a infants de 3 a 11 anys i per a joves de 12 a 17 anys ja que, com a apuntat la consellera Natàlia Cusnir, l’objectiu és que tothom trobi activitats del seu gust per passar unes vacances divertides i també per donar un servei de qualitat a les famílies.

Pel que fa als infants, tornen els Esports d’Estiu, que des de l’1 de juliol fins al 30 d’agost oferiran activitats de lleure, la major part a l’aire lliure per aprofitar l’entorn de natura. Les novetats se centren en les vuit Setmanes Temàtiques, que cada any incorporen diferents disciplines. Enguany neix la proposta Mulla’t!, entrada en esports aquàtics (rafting, watter polo, barranquisme…). També hi haurà una setmana dedicada a la bicicleta en les seves diferents modalitats (btt, bmx, enduro). Continua la setmana de muntanya, però ampliant els dies de pernoctació fora de casa. I també tornen tres setmanes que van tenir molt èxit: Master xef massanenc (cuina), la Massana Got Talent (ballar i cantar) i Rock School (bateria, baix, guitarra i altres instruments). L’oferta es completa amb una setmana de teatre en angles i una setmana de futbol.

El responsable de les activitats, Matthieu Leyder, ha remarcat que hi ha 144 places per setmana i que un equip a càrrec dels infants format per 21 monitors i quatre ajudants.

Pel que fa als joves, hi haurà set propostes diferents. Cinc de setmanes són plurisdisciplinars i hi haurà activitats que van des de les vies ferrades a la introducció al món dels Castellers o gimcanes. La dinamitzadora del Punt 400, Sofia Martins, ha destacat que enguany hi haurà dues sortides fora del país, després de l’èxit de la sortida de l’any passat. A banda d’això hi haurà l’opció #Tot Esport, en la qual es podrà triar entre bicicleta de descens i skate i la setmana #Inspirartt, amb teatre musical o grafit.

Recordem que tant en el cas dels infants com dels joves el departament de socials facilita ajudes a les famílies que no poden assumir el cost del servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada