grup paresEl proper 29 de setembre torna el grup de pares d’adolescents, un servei adreçat als pares i mares amb fills/es d’entre 11 i 17 anys que ofereix el Departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany.

Un grup de paraula, reflexió i intercanvi. Un espai on poder compartir l’experiència de ser pares en aquesta etapa crítica i decisiva, on educar els fills es pot convertir en un repte ple de dubtes, neguits, mal de caps i preguntes.

L’objectiu d’aquestes reunions és incidir en la implicació dels pares vers l’educació dels fills, compartir amb altres pares experiències pròpies que de ben segur molts també les viuen a casa seva. I sobretot, transmetre tot un seguit d’eines que permetin abordar les diferents situacions viscudes i posar sobre la taula els diferents punts de vista sobre els conflictes amb els fills.

A les reunions, conduïdes per la psicòloga Assumpció Lluís, es treballaran temes específics que els mateixos pares proposen, a partir de preguntes, dubtes i preocupacions. Es dóna informació complementària i textos per treballar en grup. En definitiva, la dinàmica de grup la marquen els propis pares amb la seva participació i les seves aportacions.

La durada és de 7 sessions entre els mesos de setembre i desembre.

La inscripció al grup és voluntària, però és demanarà un compromís d’assistència.

Es respectarà en tot moment la confidencialitat de les reunions i es determinarà amb els pares l’horari i els dies posteriors a la primera reunió en funció de les seves necessitats.

A partir del dia 25 de setembre a les 21:00h Espai Jovent C/ Passeig del Valira, núm. 1 Tel.: 890 882

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada