pastorets.adJa l’any anterior, les aventures d’en Lluquet i en Rovelló van portar 1300 persones a l’auditori Claror. Enguany, les novetats argumentals i les escenes musicals en directe garanteixen la renovació de l’èxit.

L’espectacle posa en escena 150 persones i una escenografia amb bons recursos de llum i so. Aquests són necessaris per contextualitzar el viatge que els protagonistes viuen des de la realitat en la qual estan immersos al principi de l ‘obra, fins al món màgic on viuen grans aventures.

El cel i l’infern imaginats per Folch i Torres i renovat pels directors Alfons Casal i Joan Hernández, tornen a l’escenari de l’auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià els dies 4 i 6 de gener a les 18 hores.

Text i foto: santjulia.ad

1 comentari

  1. Fent referencia als vostres pastorets, he de dir-vos que heu perdut totalment tota l’essència d’aquesta obra tradicional de nadal, aquests il.luminats que volen reinventar el què fa anys que està inventat no té desperdici , qui sou vosaltres per malmetre un text d’un autor ? si voleu fer pastorets, feu-los es clar que si, però escriviu un text nou . El què feu és una destrossa i la veritat artísticament no val res, deixeu-vos de fer el ruc i feu els pastorets tradicionals respectant el text que és com ha de ser. Per cert un satanàs nefast , la seva adicció de veu és un desastre , per no parlar dels altres personatges FATAL FATAL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada