Gràcies als avenços tecnològics és possible introduir nous conceptes decoratius a la llar de forma personalitzada.Un exemple són les rajoles temàtiques per a la paret de la cuina, que no tenen res a veure amb els dissenys de fa anys que consistien en rajoles petites treballades que es col·locaven d’una forma molt simètrica creant formes o sanefes.

Aquest estil va donar pas a parets llises, que avui en dia tornen a omplir-se de colors i dibuixos d’una forma completament diferent.Les rajoles il·lustrades més actuals ofereixen moltes possibilitats, tant en mida i distribució, com en temàtica. Aquesta nova tècnica permet imprimir de forma totalment digitalitzada fotos decoratives, de forma semblant a com es fa en samarretes, pastissos d’aniversari i multitud d’objectes.

Així, podeu plasmar a la paret de la vostra cuina el tema que més us agradi o us representi. Hi ha molts temes dissenyats i pregravats, entre els quals es pot escollir: cafè, utensilis de cuina, fruita, grups d’aliments, vi… Per descomptat, podeu combinar aquests dissenys vistosos amb altres rajoles llises o ratllades.

Per Redacció / Tot Sant Cugat