filmin

Aquesta ha estat una setmana dura per als amants de les sèries. En menys de dos dies les notícies que The Pirate Bay i Seriespepito desapareixien han assaltat les primeres pàgines dels diaris generalistes.

Mentre Series.ly resisteix, sembla ser, fins a finals d’any, es barregen diferents possibilitats de futur. Cap serà gratuïta o alegal.

Entre les que més destaquen hem de parlar de dos noms propis que resumeixen les dues tendències entre les que es constreny el mercat. En primer lloc tenim Movistar TV que per set euros al mes permet visualitzar una oferta de les pel·lícules i sèries més destacades del mercat. Els analistes apunten que si el 2015 arriba Netflix a Espanya, aquesta serà la pàgina web que millor aconseguirà aguantar el gegant dels continguts en línia.

D’altra banda hem de parlar d’una iniciativa que treballa en una altra línia diferent allunyada de les grans marques. Es tracta de Filmin, una pàgina espanyola que també per un preu relativament baix ofereix les seves sèries i pel·lícules. No obstant això, el que distingeix Filmin de la resta de portals de continguts és la seva arriscada aposta de sèries i pel·lícules. En aquesta pàgina no es troben les clàssiques històries per capítols que tothom coneix o els llargmetratges més taquillers, en Filmin al catàleg està conformat per apostes de qualitat independents o que no tenen els mitjans de difusió de què altres continguts gaudeixen.

Trobarem a faltar a les antigues pàgines de sèries i pel·lícules? Serà difícil.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada