El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, una nova modificació del Reglament de gestors de residus per tal de reduir el consum de paper necessari en els tràmits simplificats de renovacions, ampliacions i modificacions de les autoritzacions de gestors de residus.

El procediment simplificat per a aquests tràmits es va establir en la modificació d’aquest Reglament del 2016, i es va determinar que s’havien de presentar dues còpies de la sol·licitud i de la documentació per tal que el sol·licitant se n’emportés una segellada com a conformitat del tràmit.

Amb la voluntat de reduir el consum de paper i de promocional la desmaterialització de la informació, tal com preveu la tercera revisió del Pla nacional de residus per al període 2017-2020, s’ha acordat modificar aquest procediment. Així doncs, el tràmit simplificat s’haurà de fer aportant la documentació preferentment en format electrònic, i en cas que es presenti en format paper, haurà de ser un únic exemplar sense relligar, perquè la documentació sigui escanejada i es retorni a l’administrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada