A nou de cada deu adults (86%) els preocupa que els menors d’edat tinguin accés a continguts d’Internet que puguin ser perjudicials. Els continguts que generen més inquietud són, per aquest ordre, la violència, la pornografia, les drogues i el sexisme. En línia amb aquesta preocupació, el mateix percentatge de la població catalana (86%) considera que els menors d’edat no tenen prou cura de la seva privacitat a la xarxa.

Aquestes dues dades corresponen a una enquesta inclosa al número 9 del Butlletí d’Informació sobre l’Audiovisual a Catalunya (BIAC), corresponent al tercer quadrimestre del 2017. El BIAC, que s’ha fet públic el 2 de febrer, és una publicació quadrimestral elaborada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC).

La preocupació expressada per les persones enquestades està justificada per l’ús elevat que fa la població catalana dels continguts audiovisuals difosos per Internet, segons la mateixa enquesta. En concret, el 55% dels catalans consumeix continguts audiovisuals per Internet, principalment sèries, cinema i informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada