Noves activitats en el programa Insomni de l’Alt Urgell

El programa Insomni, impulsat per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, ofereix durant els propers dies una pujada al Cadí amb lluna plena, un curs d’iniciació a la fotografia digital i un punt informatiu a la Festa Major d’Oliana. El pla ofereix una sèrie d’activitats d’oci alternatiu per a joves.

Aquest divendres, a partir de la mitjanit, Insomni instal·larà un estand a les portes del Pavelló Francesc Betriu d’Oliana, on se celebrarà la Nit Jove. La parada oferirà servei de prevenció i informació, amb la col·laboració del col·lectiu Som.Nit i de Creu Roja Joventut.

De cara a dissabte, a les 7 de la tarda s’iniciarà Pujada al Cadí amb lluna Plena. El preu d’inscripció és de 15€. Es pot demanar informació sobre les inscripcions i el lloc de sortida al correu electrònic nordicwalking@nordicesport.com.

Pel que fa a la setmana vinent, de dilluns dia 6 a dijous dia 9, de 19 a 20.30h, la Sala Polivalent de l’Oficina Jove de la Seu d’Urgell acollirà un curs d’iniciació a la fotografia digital. Cal destacar que, finalment, les inscripcions son totalment gratuïtes. Es poden fer a l’Oficina Jove mateixa, fins demà divendres.

Una altra proposta que prepara el programa Insomni és la Pujada a la Creu de la Freita, diumenge 12 d’agost a les 7 de la tarda, amb sortida des del pont d’Arfa. La inscripció costa 5€ i es pot fer a l’Oficina Jove.

La Regidora de Joventut, Meritxell Planes, considera aquestes activitats “una bona alternativa per gaudir de l’estiu”, i afegeix “continuem animant tots els joves a participar d’aquestes activitats d’oci alternatiu. És una bona oportunitat per gaudir de l’esport, la natura, la festa o adquirir noves habilitats amb el curs de fotografia”.

Aquestes activitats del programa Insomni compten amb la col•laboració de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’Ajuntament d’Oliana, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Pirineus Outdoor, Associació Marxa Nòrdica Nòrdic Esports, el Parc Olímpic del Segre, el Servei Municipal d’Esports de la Seu, Víctor Vallverdú, Jan Tomàs i Raquel Torrent.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.