gent-granEl departament de Social del Comú d’Andorra la Vella va posar en marxa el programa d’estiu per a gent gran de la Parròquia, “Sènior… activa’t!”, la primera setmana del mes de juliol. Comprenia les propostes “Noves Tecnologies”, “Fòrum” i “Gent Gran en Marxa!”.

Desenvolupament del Programa “Sènior… activa’t”

En “Noves Tecnologies”, tots els dilluns de juliol al matí s’ha dut a terme un taller de formació bàsica en Informàtica, intitulat “Iniciació a la Informàtica”.

El “Fòrum” incloïa l’activitat “Xerrem” i les trobades amb consellers de Comú “Matins amb el Comú”. “Xerrem” és una tertúlia matinal per despertats els sentits, on tots els dimecres s’hi debat temes d’actualitat i els “Matins amb el Comú” han permès a la gent gran de la Parròquia de tenir un contacte proper i directe amb els consellers. Aquest dijous 28 d’agost, precisament, se celebrarà la darrera trobada, amb la Cònsol Major i Consellera de Social, a les deu del matí al Punt Informació Gent Gran.

L’activitat “Gent Gran en Marxa!” – organitzada conjuntament pels departaments de d’Esports i de Social -, ha aplegat un total de 94 padrins en les sis sortides que ja han tingut lloc en diversos indrets de la geografia andorrana, els dimarts dels mesos de juliol i agost. 

Sm@rtphone#? T@blet*? Fes-ho fàcil

Els dies 2, 3 i 4 de setembre es faran tres tallers d’iniciació al maneig de smartphones i tablets, al qual s’hi poden inscriure, gratuïtament, tots els membres del col·lectiu de gent gran d’Andorra la Vella, a partir d’aquest dilluns 25 i fins al dimecres 27 d’agost.

En els tallers s’hi aprendrà les nocions bàsiques per treure el màxim rendiment al Smartphone o a la tauleta electrònica: Internet, gestió de comptes, fotos, aplicacions, whatsapp, facebook, …

Tallers

Iniciació als nous dispositius mòbils                           

Introducció teòrica sobre el funcionament bàsic d’aquests nous dispositius. Han de realitzar aquest Taller, tant les persones que vulguin fer el Taller de Smartphone com el de Tablet.                 

Lloc: Punt Informació Gent Gran
Dia: dimarts 2 de setembre
Horari: de les 10.00 a les 11.00 hores

Treu partit al teu Smartphone                                        

Taller on es donaran les primeres eines per utilitzar i entendre el funcionament dels Smartphones.                                                 

Lloc: Punt Informació Gent Gran
Dia: dimecres 3 de setembre
Horari: de les 10.00 a les 12.00 hores

Treu partit a la teva Tablet                                             

Taller per donar les primeres eines als participants per utilitzar i entendre els mecanismes del maneig de les tauletes electròniques.

Lloc: Punt Informació Gent Gran
Dia: dijous 4 de setembre
Horari: de les 10.00 a les 12.00 hores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada