Com a accions prèvies a l’inici de la campanya ‘No és No. A l’Alt Urgell: Festes lliures de sexisme’ de cara al pròxim estiu, el col·lectiu de Dones Feministes de l’Alt Urgell, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el SIAD han organitzat dues noves activitats.

La primera tindrà lloc aquest divendres 4 de maig, a les vuit del vespre, a l’Ateneu de l’Alt Urgell on se celebrarà una trobada d’experiències amb altres amb altres campanyes i protocols d’actuació contra les agressions sexistes a les nits de festa. Hi participaran Poble Sec Feminista (Barcelona), amb el ‘Protocol d’actuació contra agressions sexistes FM Poble Sec’ i Stop Violències (Andorra), amb la campanya ‘No i punt. Respecta la festa de totes’.

La segona activitat serà dissabte 5 de maig, al CETAP de la Seu d’Urgell, que comprendrà un taller sobre oci nocturn i violències sexistes, que es realitzarà d’onze del matí a dos quarts d’una del migdia, que serà seguit per una sessió que servirà per revisar el protocol ‘No és No. A l’Alt Urgell: festes lliures de sexisme’. Ambdues activitats aniran a càrrec de l’entitat Creación Positiva.

Recordem que el protocol d’actuació col·lectiva havia estat elaborat i consensuat de manera participada entre l’equip motor i les comissions de festes per tal d’establir les línies d’intervenció en cas d’agressió o assetjament sexista l’estiu passat.

Des de el col·lectiu de Dones Feministes de l’Alt Urgell, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el SIAD es convida especialment a participar a la trobada d’experiències i al taller a totes aquelles persones i entitats amb un paper actiu en l’organització i dinamització de festes majors a la comarca.

La campanya ‘No és No. A l’Alt Urgell: Festes lliures de sexisme’ té com a objectiu prevenir, sensibilitzar i actuar contra les agressions i l’assetjament sexista a les nits de festa major a tot l’Alt Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada