Novena setmana cultural de l’Institut de Música

Entre el dilluns 29 de febrer i el dijous dia 3 de març es durà a terme la tradicional Setmana Cultural de l’Institut de Música, que pretén oferir a l’alumnat del centre musical un seguit d’activitats lúdiques i culturals entorn de la música i fora de l’àmbit acadèmic i regularitzat de les classes setmanals. Es posa a disposició dels alumnes un total de 12 activitats, algunes de les quals són també obertes al públic.

· Activitats obertes al públic:
– Concert Trio de Guitarres ( Gian Carlo Scevola, Simón Maisano i David Font), Dilluns 29 de febrer, 19h, Sala d’actes La Llacuna (adjunt programa)
– Taula Rodona “La importància de l’educació artística en els joves en l’actualitat”.
Dimarts 1 de març, 20h, Sala d’actes La Llacuna (adjunt informació)
– Concurs d’Interpretació Musical 2016, Dimecres 2 de març, Sala d’actes La Llacuna
(adjunt bases del concurs) entre les 16h i les 21h.
– Creació Coreogràfica, a càrrec d’Igone López. Dijous 3 de març, Sala d’actes La Llacuna (adjunt informació)
– Conferència “Bach, una vida per la música”, a càrrec de la Sra. Conxita Moyano García, Dijous 3 de març, Aula Bach., 18h

A més, al llarg d’aquests quatre dies, els alumnes de l’Institut de Música gaudiran d’activitats com la construcció del logotip de l’Institut de Música, l’elaboració d’un pentagrama solidari, un taller d’orquestra corporal a càrrec de Begoña Márquez, un altre de veu amb la soprano Jonaina Salvador, i un de conjunt instrumental Rock a càrrec de Toni Fernández.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.