contes

Per aquesta Setmana Santa, concretament dilluns i dimarts, 30 i 31 de març, i dimecres i dijous, 1 i 2 d’abril, respectivament, tindrà lloc a les biblioteques de la Seu d’Urgell i Oliana, i a la sala de les Homilies d’Organyà, la lectura de contes d’arreu del món i llegendes del territori.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que s’organitza des de l’any 2006, és el foment de la interculturalitat a través de la literatura d’arrel tradicional.
 
Aquestes lectures van adreçades preferentment als nens i les nenes de 3 a 12 anys, amb el ben entès que per als adults representen també l’oportunitat de descobrir la cultura de gent d’arreu que viu amb nosaltres i que ja forma part del país que compartim.
Anna Vives, tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de la Seu, comenta al respecte que “la iniciativa perdura en el temps perquè s’ha comprovat com ajuda a nens i nenes a conèixer les cultures de les diferents nacionalitats amb què conviuen”. “A banda, l’activitat es veu reforçada per la publicació posterior dels contes escollits, que es reparteixen a totes les escoles”.

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell obrirà aquest cicle el pròxim dilluns, 30 de març, amb una sessió que tindrà lloc a dos quarts de sis de la tarda. Per dimarts, 31 de març, la segona sessió del cicle es farà a la Biblioteca Escaler d’Oliana, a les sis de la tarda.

Per dimecres, 1 d’abril, la Biblioteca Sant Agustí de la capital alturgellenca celebrarà una nova sessió a dos quarts de sis de la tarda, mentre que la sala les Homilies d’Organyà ho farà el dijous, 2 d’abril, a les 12 del migdia.

‘Contes d’arreu del món’ és una iniciativa del Servei d’Immigració del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada