aparcament costes

La Secció de Pintura i Manteniment del Servei de Circulació està acabant l’agençament d’una zona verda d’estacionament limitat per a cotxes i furgonetes – amb una capacitat total per 20 vehicles – al carrer de les Costes. S’hi habilita igualment un espai de 8 places per a l’aparcament de motocicletes, per tal d’afavorir una rotació que beneficiï i afavoreixi la possibilitat de poder disposar de llocs per a l’estacionament a les persones que treballen en aquella zona i també als que necessiten acudir-hi ocasionalment.

En els propers dies, efectius del Servei d’Obres del Departament de Serveis Públics procediran al muntatge, instal·lació i connexió d’una màquina de tipus parquímetre, que entrarà en funcionament el matí del dilluns 20 d’octubre, amb l’obligació per als usuaris, a partir d’aquest dia, d’obtenir el corresponent tiquet.

L’estacionament de cotxes i furgonetes, en aquesta zona verda de nova creació, tindrà un cost de 25 cèntims per cada 30 minuts d’utilització i una tarifa màxima de 2,50 euros per a 5 hores de permanència ininterrompuda.

L’aparcament reservat per a motocicletes serà d’ús gratuït.

(Foto: AFC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada