La difusió de les peculiaritats, serveis i equipaments del Parc Natural del Comapedrosa és un dels objectius tant del comú de la Massana com de l’òrgan rector d’aquest espai protegit. Per això avui s’ha presentat la nova web www.comapedrosa.ad, que prioritza la fàcil consulta per tal que els usuaris puguin estar al dia de les novetats i trobin d’una forma àgil qualsevol informació sobre el parc natural, tant des de l’ordinador com des dels dispositius mòbils.

La pàgina d’inici compta amb un vídeo explicatiu del parc i les dades pràctiques de localització i accés. També hi ha la informació de l’actualitat del parc, com poden ser els tallers organitzats pel CIC o el Concurs Fotogràfic de Natura, que és obert fins al setembre.

A la part de dalt hi ha diferents pestanyes, que contenen la guia del visitant, amb tota la informació pràctica, la informació divulgativa del parc natural i una galeria multimèdia, amb fotografies de diferents espècies del parc.

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde, ha destacat que serà una web en constant moviment, ja que s’anirà actualitzant amb les noves propostes de tallers i sortides per conèixer l’espai natural. A més també s’incorporaran a la galeria les imatges que es presentin al concurs de fotografia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada