Nova temporada del Cine Club de la Seu

El cineclub de la Seu d’Urgell, aposta per una reactivació del cineclubisme a l’Alt Urgell i ho fa federant-se a la Federació Catalana de Cineclubs. En la nova programació es barregen els últims èxits d’autor, sempre amb versió original, amb els orígens del cinema a Catalunya.

Les projeccions dels films tindran lloc als cinemes Guiu els dijous a les 22,15h.

Començaran les sessions, el proper dijous 19 de gener amb 16 curts, en col•laboració amb la Filmoteca de les Terres de Lleida, de Segundo Chomón pioner del cinema català i figura reconeguda internacionalment pel que fa al desenvolupament del trucatge d’animació durant el període silent. La sessió serà presentada per Julio Lamaña gestor de coordinació de la Federació Catalana de Cineclubs i Secretari General de la Federació Internacional de Cineclubs. També amb la filmoteca de les Terres de Lleida es projectarà el western Dead Man de Jim Jarmush en una aproximació postmoderna al gènere i la mirada irònica de Billy Wilder al món del periodisme amb Primera plana.

També es projectaran el film americà Winter’s bone de Debra Garnik (2010) premiat als festivals de Sundance i Berlin o la tailandesa Uncle Boonmee (2010) d’Apitchadpong Weerasethakul premiada a Cannes l’any 2010 o l’últim film del polèmic cineasta danès Lars Von Trier Melancolia de l’any 2011.

La programació es complementa amb another year de Mike Leight, Somewhre de Sofia Coppola, La bici de Ghislain Lambert de Philippe Harel o el Dilema de Michael Mann

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *