Nova sortida del ‘Fem ruta’ dedicada a aprendre tècniques d’orientació a la natura

El ‘Fem ruta’ del programa d’oci alternatiu juvenil INSOMNI ofereix el pròxim dissabte, 30 de juliol, una nova sortida gratuïta per tal que els joves puguin aprendre tècniques bàsiques d’orientació a la natura amb mapes, brúixoles i GPS. 

La caminada, organitzada pel servei de voluntariat europeu i el servei de salut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU), s’iniciarà a les nou del matí des del pont de Castellciutat per arribar a la Collada de la Torre. Al llarg de la sortida, el voluntari europeu Artürs Ründzans transmetrà als participants d’aquesta activitat nocions bàsiques per aprendre a llegir i interpretar mapes i fer servir la brúixola per saber orientar-se cap a un objectiu i no perdre’s.

Per a més informació i inscripcions es pot escriure a salut.alturgell@oficinajove.cat, trucar al 973 35 56 08, enviar un WhatsApp al 607 866 902 i seguir el Facebook de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Per als propers caps de setmana dels mesos de juliol i agost s’han programat d’altres sortides en les que els i les joves podran aprendre primers auxilis i situacions d’emergència, fauna i flora pirinenca i mites i llegendes locals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.