Andbank Espanya, entitat especialitzada en banca privada, ha inaugurat la seva nova seu a Madrid, situada en una zona prime de la capital, el número 37 del Carrer Serrano. D’aquesta manera, l’entitat amplia a cinc el nombre d’oficines a Madrid, ja que mantindrà les situades al Passeig de la Castellana 55, Carrer Zurbano 34, Carrer Rodríguez Marín 69 i Carrer Miguel Ángel 23, on Andbank compta amb un hub per a agents financers inaugurat l’any passat.

La nova seu de Serrano, distribuïda al llarg de tres plantes, és un espai ampli i diàfan, situat dins d’un edifici que compta amb un marcat valor arquitectònic. Precisament, el disseny de l’oficina ha volgut combinar la innovació amb el respecte al patrimoni històric. La seva distribució ofereix àrees per a la conversa, sales de reunions i taules de treball que faciliten la comunicació entre els diferents departaments de l’entitat i els seus clients. En total, 70 empleats de l’entitat exerciran la seva labor professional en aquesta nova seu.

El pla de negoci traçat per Andbank Espanya per als propers anys segueix apostant per un creixement sostingut, mantenint el senyal d’identitat que el banc ha mantingut des de la seva implantació a Espanya: un servei personalitzat al client, oferint solucions adaptades al seu perfil, amb el suport de la tecnologia més avançada del mercat. En el seu pla per al període 2017-2019, Andbank Espanya preveu doblar els seus beneficis i un increment de patrimoni gestionat per sobre dels 1.000 milions d’euros. A més, l’entitat aposta per crear la xarxa d’agents financers especialitzats en gestió de patrimonis més important dins del sector de la banca privada a Espanya. Actualment compta amb més de 100 agents, que representen a prop de 300 professionals.

Carlos Aso, conseller delegat d’Andbank Espanya, explica que “estem molt contents amb aquest nou espai, que reforça la nostra aposta per Madrid i també per oferir un servei cada vegada més proper als nostres clients per seguir creixent de manera sostinguda en el futur. El nostre objectiu és continuar sent una de les referències en la gestió de patrimonis a Espanya”

Andbank

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada