Demà dijous, 25 d’abril, a les vuit del vespre tindrà lloc un nou tast comentat de formatge a càrrec d’Arnau Quingles i Aina Vinyes de Formatges L’Oliva dins del cicle Parlem de Formatges que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell.

Els participants podran fer un tast de formatges de cabra artesanals, mentre l’Arnau i l’Aina explicaran quines són les diferents tecnologies en el procés d’elaboració. També explicaran com es poden marinar amb vins de la terra.

Per assistir cal treure un tiquet de 15 euros al mateix Espai Ermengol, o per internet www.turismeseu.com (15,50€).

Més tastos de formatges

L’Espai Ermengol té preparats més tastos comentats de formatges de cara a finals de primavera i al llarg de l’estiu.

El 23 de maig se’n farà un amb Salvador Maura de la formatgeria Mas d’Eroles d’Adrall. El formatge a tastar serà de vaca. Pel 20 de juny hi ha organitzat un tast amb formatges de la Cooperativa Cadí; el 25 de juliol serà el torn de Serrat Gros i el 22 d’agost la sessió tornarà a ser a càrrec de Salvador Maura amb formatge d’ovella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada