Nova sessió del cicle ‘Parlem de formatge’

L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell torna a organitzar un nou cicle de tastos de formatge comentats. Aquesta nova tongada de Parlem de Formatge obrirà el pròxim dijous 24 de gener, a les vuit del vespre,la seva primera sessió amb Formatges Vall de Meranges (Cerdanya) a càrrec del seu artesà Albert Pons qui explicarà com va començar a fer formatges, quins formatges elabora, així com la importància de la llet de ramat propi en l’elaboració de formatge d’ovella.

Al final de la sessió, els participants podran fer degustacions de 8 classes de formatges de la Vall de Meranges.

Com en les altres edicions del Parlem de Formatge, per participar-hi cal retirar un tiquet al mateix espai Ermengol. Si es fa de manera anticipada té un cost de 8 euros, mentre que al mateix dia de la sessió el seu cost serà de 10 euros.

Parlem de Formatge 2013

L’edició 2013 de Parlem de Formatge té com a objectiu realitzar un tast de formatge cada mes. D’aquesta manera, pel 21 de febrer serà el torn de l’establiment urgellenc Formatgeria Eugene, que anirà a càrrec d’Eugeni Celery.

Pel 21 de març hi ha organitzat un altre tast que anirà a càrrec de la formatgeria Molí de Ger; i pel 25 d’abril seran els de Formatges l’Oliva qui protagonitzaran aquesta sessió de tastos de formatges comentats.

A partir d’ara mateix ja es poden adquirir les entrades per a poder assistir a totes aquestes sessions, tant de manera presencial al mateix Espai Ermengol (8 euros) com per internet al web www.turismeseu.com (8,5 euros).

 

TOTES LES NOTÍCIES