Nova sessió de l’Aula magna: ‘Per què les coses són com són?’

Aquest dijous, 19 de desembre, a les tres de la tarda, tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella la segona Sessió del Curs 2013-2014 de la novena edició de l’Aula Magna, organitzada conjuntament pel Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella i la Universitat d’Andorra – un projecte que s’emmarca en la Càtedra UNESCO -, que pretén apropar la universitat a la societat i més concretament a la gent gran de la Parròquia, que així pot tenir un accés fàcil al coneixement.

En aquesta segona Sessió de Ciència, d’una durada de tres hores, en Florenci Pla, professor de l’Escola d’Informàtica i Gestió, hi tractarà el tema de “Ciència” d’aquest mes de desembre, amb el tema: “Per què les coses són com són? Perquè el gel flota, fa calor a l’estiu, quan neva llencem sal a la carretera, tremolem quan tenim fred i suem quan tenim calor? I molts altres “perquè”.

L’associació entre dues institucions com la Universitat d’Andorra i el Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella fa que les dues entitats posin el seu potencial al servei de la societat, amb la qual cosa s’afegeix el segell de qualitat en totes les iniciatives que permeten fer arribar el coneixement a les persones de més edat.