El Centre Cívic El Passeig de la Seu acollirà avui dimecres, a les 7 de la tarda, una nova reunió informativa sobre la línia d’alta tensió Adrall-Andorra. Aquesta trobada va adreçada als veïns en general però, especialment, als afectats que no estiguin d’acord amb el projecte.

Després de les primeres reunions individuals amb els representants de Red Eléctrica de España, molts propietaris han expressat el seu desacord amb les indemnitzacions contemplades per l’empresa, que serien de només 6 euros per m2 lineal. Per això, en aquesta reunió es debatrà sobre les condicions de l’expropiació i les al·legacions que s’estan preparant, que també alerten sobre el risc per a la salut humana per la presència de camps electromagnètics.

A la trobada també es preveu la presència d’un representant de la Generalitat. El Govern català també té dubtes sobre el projecte, per les limitacions que pot suposar a l’activitat present i futura de l’aeroport Pirineus-la Seu.

Paral·lelament, membres de l’empresa REE han estat aquest dimarts al vespre a Adrall per oferir una reunió informativa i donar el seu punt de vista sobre els motius del projecte. Mentrestant, continua la recollida de signatures perquè tots els veïns de la comarca que ho desitgin se sumin a les al·legacions col·lectives, que qüestionen la utilitat pública del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada