Ara que la zona per a vianants de l’entorn de la plaça on havia d’anar el The Cloud ja està acabada, el consell de comú d’Andorra la Vella ha aprovat la regulació que restringeix el pas de vehicles en aquests carrers. Hi haurà un horari específic per a càrrega i descàrrega i no hi podran circular ni patinets ni bicicletes.

Andorra la Vella restringeix el pas de vehicles a la nova zona per a vianants de l’entorn de la parcel·la on havia d’anar el The Cloud.

Només hi podran accedir, a banda dels vehicles d’emergència i de serveis del comú, els veïns que tinguin plaça d’aparcament a la zona i un permís.

A diferència de l’avinguda Meritxell, on els transportistes de mercaderies no hi poden circular en cap moment, per a aquesta zona s’ha pactat un horari de càrrega i descàrrega, que serà de 8 a 11 del matí i en els espais indicats.

Tampoc hi podran circular patinets i bicicletes, tal com estableix l’ordinació que en prohibeix el pas en aquelles vies exclusives per a vianants.

Des del comú assenyalen que la col·laboració ciutadana serà clau per poder multar aquells que la incompleixin.

La normativa també estableix, en tots els casos, que el vianant té la prioritat i que el trànsit haurà de rodar a una velocitat màxima de 10 km/hora.

Recordem que es tracta dels carrers que donen accés a l’avinguda Meritxell i a les zones comercials de Fener Boulevard i Riberaygua i Travesseres.