Nova quota de 250 autoritzacions de residència i treball per compte propi

Edifici que alberga les dependències dels departaments d'Immigració i Treball
Edifici que alberga les dependències dels departaments d’Immigració i Treball. Foto: ARXIU

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres, a proposta del titular de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, el Reglament de quota general de les autoritzacions d’immigració de residència i treball per compte propi, que contempla un total de 250 permisos nous.

El Reglament de quota general de les autoritzacions d’immigració de residència i treball per compte propi estableix que d’aquests 250 permisos aprovats, 50 queden reservats per a professionals liberals i 200 són per a altres supòsits de residència i treball per compte propi.

Gairebé s’han exhaurit totes les autoritzacions previstes en la darrera convocatòria de febrer del 2021. El nombre global d’autoritzacions de residència i treball per compte propi que es podien lliurar també era de 250, repartides en 50 autoritzacions per a professionals liberals i 200 autoritzacions per als altres supòsits. A data d’avui, s’han atorgat un total de 218 autoritzacions del contingent global de la quota, repartides en 15 autoritzacions per a professionals liberals i 203 autoritzacions per als altres supòsits de residència i treball per compte propi.

Per això, el Consell de Ministres ha aprovat avui un nou contingent del mateix abast, amb l’objectiu de continuar fomentant la inversió estrangera amb efectes positius per al mercat de treball nacional i l’afavoriment de la cohesió social.

El Reglament de quota general entrarà en vigor el mateix dia de ser publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

TOTES LES NOTÍCIES