art camp
En el marc d’Art Camp 2014, la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco en col·laboració amb el Comú d’Ordino tornarà a organitzar una plantada d’arbres a la zona del Corb, a Encodina, el proper dissabte 18 d’octubrea les 11 hdel matí.
 
Després del centenar d’arbres que es van plantar l’any passat, dels quals a causa d’una esllavissada només n’han sobreviscut dos, en aquesta segona edicióes posaran 60 plançons de bedolls, trèmols i pi negre. L’acte estarà coordinat pel departament de Medi Ambient del Comú i comptarà amb la col·laboració d’Auró Jardiners que aportarà els exemplars i el personal per realitzar la plantada.
 
El cap de Medi Ambient, Sergi Riba ha destacat l’interès d’un projecte cultural, l’Art Camp, que ha transcendit a l’àmbit social i mediambiental. Per part de la CNAU, el secretari Jean-Michel Armengol ha fet esment de la col·laboració entre el sector públic i privat per portara terme projectes que impliquen a tota la societat.
 
El comissari d’Art Camp, Faust Campamà, ha valoratl’experiència com a molt positiva per educar les consciències dels més petits i sensibilitzar-los cap al medi ambient. Des del Comú d’Ordino s’han convocat a les famílies de la parròquia i als infants de la ludoescola que van participar l’any passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada