Nova onada de la campanya del Servei de Política Lingüística ‘Tot va començar amb un cafè…’

La  temporada 2017-2018 del Voluntariat per la llengua s’encetarà amb l’enganxada de pòsters amb l’eslògan “Tot va començar amb un cafè…” i la imatge ja coneguda de l’edició anterior. La temporada passada, amb aquesta nova imatge ja es va aconseguir una quantitat important de noves inscripcions, i enguany es reprèn amb l’objectiu d’igualar o superar l’èxit.

De moment, el Servei de Política Lingüística ha registrat més d’una vintena de nous aprenents i preveu que n’hi hagi molts més durant els mesos de tardor i hivern, de manera que caldran inscripcions de voluntaris per trobar parella lingüística a totes aquestes persones. A més a més dels cartells, es repartiran fullets de promoció als llocs més freqüentats —centres culturals i esportius, biblioteques, dependències administratives…— i Andorra Telecom, empresa patrocinadora del projecte, també contribuirà a la difusió de la nova onada a través dels seus comptes de Twitter i Facebook per fer arribar la informació a tots els seus clients.

La campanya “Tot va començar amb un cafè…” destaca el vessant socialitzador d’aquest projecte amb exemples de possibles casos de voluntaris i aprenents que, més enllà de les converses en català, han trobat un enriquiment personal amb l’ajuda de la parella lingüística.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.