La Plataforma d’Afectats pels pisos de l’Horta del Valira ha convocat per aquest diumenge una nova manifestació per exigir el retorn de les fiances que van dipositar per accedir a un habitatge de promoció pública a preu concertat. La mobilització començarà a les 12 del migdia a la rotonda d’Andorra, tal i com ja es va fer diumenge passat.

D’altra banda, membres de la plataforma van lamentar ahir en el torn de preguntes del ple extraordinari que es va celebrar a l’Ajuntament de la Seu “la manca de suport” per part del consistori urgellenc en les seves reivindicacions. Els afectats van lliurar a tots els grups municipals un resum del procés de compra i les instàncies tramitades en relació amb el seu cas.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro, va reiterar en la seva resposta que el consistori donarà suport a “qui vol però no pot pagar la hipoteca, i no pas a qui pot però no vol”. Els afectats asseguren que l’empresa promotora els va garantir que podrien repensar-se la compra en qualsevol moment i que finalment no ha estat així.

1 comentari

Comments are closed.