Nova enquesta en format digital sobre satisfacció laboral a tots els empleats de l’Administració general

El  Departament de Funció Pública ha difós, aquest dilluns una nova enquesta adreçada a tots els empleats de l’Administració general en aquest cas focalitzada a conèixer el seu grau de satisfacció laboral.

L’enquesta, elaborada amb el suport tècnic del CRES, està dirigida a tots els treballadors, ja siguin eventuals, funcionaris o agents de l’administració de caràcter indefinit, i estarà activa fins el proper 20 de febrer.

Les preguntes que es realitzen en aquesta ocasió tracten diversos aspectes vinculats a la satisfacció com són el lideratge, la comunicació, el clima laboral, el reconeixement o el desenvolupament de l’empleat.

Aquesta és una iniciativa més del Departament de Funció Pública, que encapçala la ministra Eva Descarrega, i es du a terme després que el passat mes de novembre es fes una primera enquesta, en format digital, que estava focalitzada a conèixer l’opinió sobre diferents aspectes de la Llei de la funció pública i que van respondre 640 persones.

Des de principis de gener el Departament de Funció Pública ha mantingut reunions de treball amb l’equip tècnic de Consultores de Gestión Pública, els directors dels diferents Departaments de l’Administració i els representants dels sindicats per iniciar la revisió de la Llei de la funció pública amb la voluntat de poder tenir un avantprojecte de llei a finals del primer semestre del 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *