El Govern ha aprovat aquest dimecres el decret d’emissió de deute públic del Principat d’Andorra en la modalitat de lletres del tresor per un import total de 70 milions d’euros, amb el dia 17 d’abril com a data d’emissió. Es tracta de la renovació de l’emissió de lletres del tresor a 18 mesos realitzada ara fa un any i mig i el venciment de la qual és imminent.

Concretament, el Govern emetrà 70.000 títols per un import nominal de 1.000 euros cadascú. La rendibilitat de la inversió es calcularà al descompte sobre el tipus d’interès efectiu anual del 3,3%, no donant dret al cobrament de cupons periòdics.

La data de liquidació de la subscripció serà el pròxim 21 d’abril, mentre que la data de venciment serà el 17 d’octubre del 2014. Els inversors podran sol·licitar les lletres del tresor entre el 4 i el 12 d’abril.

Els inversors elegibles que vulguin subscriure-les hauran de sol·licitar-les dirigint-se a qualsevol de les entitats que participaran com a intermediàries de la subscripció, que seran Crèdit Andorrà, S.A.; Andorra Banc Agrícol Reig, S.A.; Andorra Banc Agrícol Reig, S.A.; Mora Banc Grup, S.A.; Banca Privada d’Andorra, S.A.; i Banc Sabadell d’Andorra, S.A.

Un cop renovada aquesta emissió, hi haurà quatre emissions en vigor, per un import global de 320 milions d’euros i amb diferents dates de venciment:
–    7 de juny del 2013 (50 milions d’euros)
–    19 de setembre del 2013 (100 milions d’euros)
–    22 de novembre del 2013 (100 milions d’euros)
–    17 d’octubre del 2014 (70 milions d’euros)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada